Pupillen EF, extra teams met ingang van de zaal. Wie helpt met training geven?

Zeer blij is ODO met de groei in de jeugdafdeling! Zoals eerder vermeld gaan we in de zaal met een extra E team (ODO E6) en F team (ODO F3) de competitie in!

Momenteel hebben we maar liefst een groep van 28 E pupillen! Om op een goede en verantwoorde manier training te blijven geven, is ODO momenteel op zoek naar extra trainers en ook een coach:

Voor de E pupillen hebben we momenteel een paar ervaren (ex-) korfballende ouders bereid gevonden om op roulatiebasis 1x in de week mee te gaan helpen om training te geven! Daar zijn we al erg blij mee maar voor het mooie zijn we op zoek naar nog eens 2-3 (ex-)korfballende ouders die 1x in de zoveel weken een handje wil helpen. Ook enthousiaste ouders zonder die korfbalervaring zijn trouwens ook welkom!!

Daarnaast zouden we ook een oproep willen doen aan jonge senioren, junioren en B aspiranten om ons hierbij te komen helpen. Ervaring in het training is mooi maar zonder ervaring en enthousiasme is ook van harte welkom! Als dit iets voor jou is, meld je gerust aan en als je eerst wil weten wat het inhoudt schiet mij gerust aan!

Namens de TC,

Rob van der Hak