ODO F2 – DES (D) F1 (8-8)

ODO F2 – DES F1

Vandaag moesten we weer tegen DES. Vorige keer hadden we 4-4 tegen hen gespeeld. Dat was al een spannende wedstrijd, maar vandaag was het nog spannender. We konden namelijk kampioen worden, maar dan moesten we wel eerst winnen. We hadden bedacht dat we goed moesten overspelen, goed schieten en goed een dakje maken. Op die manier kwamen we al snel op een 1-0 voorsprong. Daarna zwakten we een beetje af en nam DES de leiding. In de rust kwamen we erachter dat we nog beter moesten kijken naar wie we wel en niet konden gooien. De tegenstanders sprongen er namelijk best vaak tussen. Ook bedachten we dat we feller op de bal moesten worden, en denken “Ik wil die bal hebben!” Op die manier kwamen we terug in de race, er was nog niets verloren. Wel bleven we een beetje nerveus, dat geroep van de kant maakte het wel wat verwarrender. Want wat moesten we nou doen? Naar de ouders luisteren, of naar de coaches? Ondanks dat bleven we goed spelen en kwamen we terug op een kleinere achterstand. De moed zat er weer helemaal in. De zenuwen werden wel groter, maar we maakten er op het laatste moment nog een gelijk spel van, 8-8. Dat betekent wel dat de volgende wedstrijd de kampioenswedstrijd wordt. Maar dat is voor zaterdag, nu maar eerst lekker trainen.

Tot dinsdag!

Laura