ODO The Movie

ODO is een vereniging om trots op te zijn en daarom hebben we ook de ambitie om zichtbaarder te zijn. Dat vinden we niet alleen leuk maar is in onze ogen ook essentieel voor ODO. Zichtbaar zijn we in het dorp (oa. met ons mooie tenue), op social media (Facebook, Instagram en Twitter) en binnenkort ook met onze eigen promofilm! Denise, Iris, Ivo en Stef zijn hard bezig met de voorbereidingen en de komende weken gaan zij hiervoor tijdens de training en wedstrijden mooie shots opnemen. Van de kangoeroes tot de selectie, alle korfbaltoppers in actie!

Deze promotiefilm gaan we delen op online kanalen en sociale media. Mocht je nu niet in beeld willen, of niet willen dat jouw kind in beeld komt, meld dit dan even via bestuur, dan laten wij jou of jouw kind buiten de montage.

Namens het bestuur, Daniëlle en Jaap

Hieronder zie je een filmpje dat Joey van Manen maakte van een trainingsavond in 2017.