Team van de Week: de Kangoeroes!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en aanstaande zaterdag 14 september speelt ODO 1 hun eerste thuiswedstrijd tegen Tjoba. ODO is erop gebrand om de punten in Maasland te houden, maar hebben hierbij de hulp en aanmoediging van alle supporters én het Team van de Week weer hard nodig. De kinderen die ODO 1 op 14 september zo hard mogelijk mogen aanmoedigen zijn alle kinderen van de Kangoeroes! De wedstrijd start om 16:00, dus als jullie om 15:30 aanwezig zijn hebben jullie nog alle tijd om je te laten schminken en voor te bereiden!

Wie de pupil van de week wordt is nog niet duidelijk, maar zal vanzelf bericht krijgen! Diegene zal komende zaterdag tijdens de wedstrijd van ODO 1 extra in het zonnetje gezet worden. De trainer is ervan op de hoogte wat ‘pupil van de week’ zijn inhoudt en zal dit uitleggen.

Tijdens de wedstrijd is het fijn als er ouders zijn die bij het team van de week aanwezig willen zijn om toezicht te houden, de kinderen te helpen en natuurlijk te helpen met het aanmoedigen! We hopen dat de ouders van de Kangoeroes dit onderling willen oppakken.

Alvast heel veel plezier allemaal en namens ODO 1 bedankt!