ODO 4 – DES (D) 5 (9-10)

Als inval scheidsrechter mocht ik de primeur van jong ODO 4 in de 4e wedstrijdklasse van dichtbij meemaken. En wat heb ik genoten van jullie! Met fris, enthousiast spel deden jullie absoluut niet onder voor DES 5 en wisten door meer met scherp te schieten in de 1e helft zelfs een ruime voorsprong te nemen. Het spel was zeker goed om aan te zien en er werd al flink onderling gecoached. In de verder sportieve en voor mij als scheids redelijk aan te lopen wedstrijd kroop DES dichter en dichter bij en lukte het jullie helaas niet om met scherp te blijven schieten. Coach Bram riep wat hij kon om nog bij te sturen maar helaas lukte het DES zelfs om in de slotfase gelijk te komen en een punt voorsprong te nemen waardoor de pret van jullie debuut enigszins werd verstoord. ik hoop dat jullie het enthousiasme en de energie gaan behouden de komende weken om zo leuk te blijven spelen op dit nivo en de ervaring op te doen die je nu wellicht net nog even miste. Nogmaals, ik heb genoten!

 

groet,

Rob van der Hak