Albatros E4 – ODO E4

Hallo allemaal,

Vandaag hadden we een toernooi bij Albatros helemaal in Zwijndrecht! Dit was het allereerste met ons team. Junaylee is helaas ziek en Joep is nog op vakantie dus die waren er niet. Liza had een eigen wedstrijd dus we hadden alleen Jenny als coach en verder met Tjerk, Donna en Sanne als spelers.

We vonden het heel leuk! We hebben alles gewonnen! We moesten 3 wedstrijden! De eerste wonnen we 2-0 de tweede wonnen we 4-2 en de laatste was 12-2! Echt veel doelpunten:)

We hadden gelukkig nog invallers: Emma, Ilse, Thijmen, Lieke en Feline bedankt!

We hebben geleerd dat je niet verdedigd mag schieten want dat is voor Tjerk anders dan in de F! Ook waren er doelpunten afgekeurd, dat vonden we jammer en we waren het er niet mee eens, maar we schoten die er ook wel in en dat was ook knap. 1x was het ‘snijden’ en we hopen dat we nog gaan leren wat dat is want dat vonden we moeilijk!

We hebben vooral heel goed verdedigd vandaag!

Volgende week gaan we voor het echt spelen en dan gaan we ook winnen want we zijn echt goed:) Komt iedereen kijken? Het is om 10.00uur bij ODO! Tot dan!

Groetjes Tjerk, Sanne en Donna