ODO Bootcamp – Nu met introductie aanbod!

Inmiddels is het een vertrouwd beeld op onze mooie accommodatie aan de Baanderheer. Onder deskundige begeleiding zijn twee groepen iedere donderdagavond een uurtje aan het sporten om fit, sterk, soepel, strak te blijven. Dan gaat het natuurlijk over de ODO Bootcamp.

Ook in de zomermaanden gaat de ODO Bootcamp gewoon door!
Iedere donderdag om 18:45 en 20:00. In de piek van de vakantie vervalt wellicht eerste uurtje.

Gewoon onderdeel van je korfbal lidmaatschap
En daarmee is het voor de senioren een goede manier om de zomer fit door te komen. En voordelig, want de ODO Bootcamp is al onderdeel van het lidmaatschap. Of je het nu een keertje wilt proberen of structureel wil meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Op donderdag  27 juni, 4 en 11 juli zijn er trouwens nog wel korfbal trainingen voor alle teams.

Aantrekkelijk introductie aanbod
Het is voor altijd mogelijk één of twee keer vrijblijvend mee te doen met de ODO Bootcamp. Of gebruik te maken van het introductie aanbod deze zomer. Voor slechts 25 euro kan je t/m donderdag 3 september iedere donderdag meedoen met de Bootcamp! Dit aanbod is alleen geldig als je nog niet eerder lid bent geweest van de ODO Bootcamp. Na deze periode kan je bepalen of je doorgaat met de ODO Bootcamp. De kost je dan 20 euro per maand. Of iets van 215 euro als je per jaar betaald. Contributiebedrag voor komend seizoen moet nog vastgesteld worden.

Wil je van dit introductie aanbod gebruik maken (leuk!) geef dit dan aan bij Lucien via een korte mailtje.

Tell a friend
Inmiddels hebben we een flinke groep leden op de Bootcamp. Er is echter nog wel plek voor nog wat leden. Wellicht een sportief idee voor een vriend, vriendin, buurvrouw, buurman, collega? Vertel dan even door dat ODO dit aanbiedt en er speciale aanbieding is deze zomer!

Nog even wat achtergrond info voor de ambassadeurs onder de foto.

ODO Bootcamp?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is de ODO Bootcamp echt iets voor jou! De ODO Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen op ons mooie complex. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. De begeleiding is onder de deskundige leiding van de trainers van Fit Industries.

Voor wie is het bedoeld?
Voor volwassenen. De trainers van Fit Industries, het bedrijf van o.a. Jip Regtop, zijn opgeleid om sporters met verschillende niveaus goed te kunnen begeleiden.

Wanneer is het?
Iedere donderdag zijn er twee groepen. De eerste van 18:45 tot 19:45 en de tweede van 20:00 tot 21:00. Het is niet nodig een vaste groep te kiezen, je kan gewoon per week kijken wat handig uitkomt.

Waar zijn de trainingen?
Op het vernieuwde sportcomplex van ODO Maasland. De velden zijn gelegen aan de Baanderheer 20 in Maasland. Meestal zijn we te vinden op het grasveld, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van het beachveld of kunstgras. Kleedruimte en douches zijn natuurlijk beschikbaar.

Wat heb ik er voor nodig?
Een sportieve outfit waarin je lekker beweegt. Bidon met water is ook wel lekker met warmer weer.

Meer informatie