Smaak & Meer Beachkorfbal Toernooi – Update!

Wat leuk dat jullie je allemaal hebben ingeschreven voor het Smaak & Meer Beachkorfbaltoernooi bij ODO Maasland! Maar liefst 17 teams! Hier staat staat alle info die jullie moeten weten voor het toernooi. Het belooft met maar liefst 17(!!) teams en een goede weersvoorspelling een mooie editie te worden!

Voor de deelnemers aan het toernooi
We beginnen om 14u met de eerste wedstrijden, zorg dus dat je rond 13:30u aanwezig bent zodat je genoeg tijd hebt om je voor te bereiden. Zorg dat jullie twee verschillende shirts meenemen (Wit + zelf uit te kiezen kleur), mocht het verschil tussen de teams niet goed zichtbaar zijn.

Voor de teamcaptains ligt er achter de bar een envelop klaar met de opgegeven eetbonnen en feestkaartjes. Bij het ophalen dient gelijk het volledige bedrag (Inschrijfgeld, Maaltijden en Feestkaarten) te worden betaald (graag pinnen a.u.b.).

We kunnen ons voorstellen dat tijdens het invullen van het formulier de aantallen nog niet helemaal correct zijn ingevuld, vandaar dat we de teamcaptains vragen om deze voor woensdag naar ons toe te sturen door te antwoorden op deze mail! Graag zien we daarin terug:

  • Totaal aantal mee-eters. Maaltijden volwassen (€10,-) & kinderen (€5,-).
  • Totaal aantal feestkaarten. (Incl. de 5 kaarten die je krijgt bij het inschrijfgeld, dus alle feestgangers.)

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Losse maaltijden zijn ook verkrijgbaar bij Smaak & Meer en aan de deur worden ook nog feestkaarten verkocht!

Het toernooi zal waarschijnlijk rond 18u klaar zijn, waarna Smaak & Meer klaar staat met de foodtruck om iedereen te voorzien voor een heerlijke maaltijd.

Voor de supporters/toeschouwers die niet meedoen aan het toernooi
Ook alle supporters en toeschouwers zijn van harte welkom! Zij kunnen zich gewoon inschrijven voor een Smaak & Meer maaltijd via onze webshop.

Feest! 
Om 20:30u zal het feest in de kantine losbarsten met de enige echte DJ Hak Op De Tak!

Op de poster en online stond eerder dat het feest alleen voor 18+ was, wij hebben echter besloten dat jullie (A & B) ook mogen komen op feest! Voorwaarde van het bestuur is wel dat jullie in de mail voor woensdag de namen doorgeven die naar het feest willen komen en jullie je natuurlijk houden aan NIX18. Net als de andere teams krijgen jullie al 5 feestkaarten bij het betalen van het inschrijfgeld!

Tot slot…
Wij hopen jullie via deze mail voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen zijn stuur ze gerust mee in de mail voor woensdag! Of stuur een appje naar 06-81234735. Wij hebben er heel veel zin in!

Tot zaterdag!

Organisatie Beachkorfbal