ODO E1 – Phoenix E1 (4-12)

Wat had ik mij verheugd om als invalcoach jullie te mogen coachen! Tess was helaas afwezig en we zouden het met 4 vaste spelers doen.

Jullie begonnen aardig en de wedstrijd ging gelijk op tegen een naar mening toch wel sterk Phoenix. De stand was ook redelijk , we konden in het begin aardig aanhaken. Maar eigenlijk kon je al na 10 minuten zien dat het ‘m niet ging worden vandaag. Veel fouten, niet fel genoeg. en een ongekend fel en scherp Phoeinx dat er wel in slaagde om er vol voor te gaan. Waar het aan lag weet ik niet, het warme weer, of het lukte gewoon niet of….wat dan ook. Het lag in ieder geval niet aan de goede bedoelingen van jullie. Het leek er een beetje op dat jullie al vroeg in de wedstrijd dachten dat het niet ging lukken. Die wedstrijden heb je er helaas wel eens tussen zitten. Houd moed en geef nooit op…..

Succes…

 

invalcoach Rob