Vacature hoofdtrainer ODO

CKC ODO Maasland is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een

trainer/coach voor de senioren selectie

ODO is een middelgrote, sportieve en actieve vereniging in Midden Delfland (ca. 250 leden) en beschikt over een moderne accommodatie met uitstekende faciliteiten. De veldwedstrijden worden gespeeld op ons prachtige complex aan de Baanderheer in Maasland met 2 nieuwe kunstgrasvelden; tijdens het zaalseizoen beschikt ODO maar liefst over 2 sporthallen, waarbij Sporthal de Hofstede de thuisbasis vormt voor de wedstrijden.

Momenteel spelen ODO 1 en 2 tweede klasse en is er een uitgebreid ondersteuningsteam (verzorger, teammanager, video-analist). Qua ambitie wil ODO graag een stabiele factor worden in de top van de 2e klasse om uiteindelijk mee te dingen naar het kampioenschap.

Wij zijn op zoek naar een trainer/coach met een frisse blik, ambitie en humor, die de uitdaging aangaat om spelers beter te maken en meewerkt om ODO korfbal technisch verder te ontwikkelen. Tevens is de persoon die wij zoeken in staat om goed te communiceren met spelers, technische staf en technische commissie.

De trainer/coach zal op dinsdag en donderdag, in samenwerking met de trainer van ODO 2, de trainingen voor de selectie en op zaterdag de coaching van het 1e team verzorgen.

Interesse? Neem dan contact op met Rob van der Hak (voorzitter Technische Commissie) per e-mail via Rob van der Hak.

ODO selectie 2018/2019