Team van de Week : Alle kinderen van de E!

Zaterdag 18 mei speelt ODO 1 thuis tegen ZKC. Dit belooft een leuke wedstrijd te worden, want ODO staat 3 punten boven ZKC. Hierbij kunnen ze de hulp en aanmoediging van alle supporters én het Team van de Week weer hard gebruiken. Degene die ODO 1 op 18 mei zo hard mogelijk mogen aanmoedigen zijn alle kinderen van de E! De wedstrijd start om 16:00, dus als jullie om 15:30 aanwezig zijn hebben jullie nog alle tijd om je te laten schminken en voor te bereiden!

Daarnaast zijn er ook weer lootjes getrokken voor de PUPIL van de week! Aankomende week is dat .. :

Robin van der Hoeven uit de E5 !!

Gefeliciteerd! Jij zal komende zaterdag tijdens de wedstrijd van ODO 1 extra in het zonnetje gezet worden.

Alvast heel veel plezier allemaal en namens ODO 1 bedankt!

Cynthia Suyker