Trainingsschema 2e Veld ‘Voorjaar 2019’ + Trainingen Meivakantie 2019!

Beste ODO-ers,

Een tweetal mededelingen omtrent ‘Trainingen’ bij ODO vanuit de Technische Commissie (TC). Allereerst een update van het reguliere trainingsschema tot en met het einde van het seizoen op zaterdag 15 juni 2019. Na de eerste veldtrainingsavond Voorjaar 2019 zijn er wat praktische wijzigingen doorgevoerd voor het resterende seizoen. Ten tweede een mededeling omtrent de trainingen in de Meivakantie 2019.

Reguliere trainingsschema

Op de historische dinsdagavond 16 april 2019 won Ajax bij Juventus en bereikte zij de halve finale van de Champions League. Een puike prestatie. Ook vonden deze avond de eerste veldtrainingen plaats voor laatste deel van het seizoen 2018-2019. Voor het resterende seizoen zijn een aantal praktische dingen aangepast in het trainingsschema. Per heden voor het resterende seizoen ziet het trainingsschema er als volgt uit. Let ook even op de veldindeling, trainers!

Dinsdagavond

* op dinsdagen trainen de selectie, A en B in een gewijzigde samenstelling.

Donderdagavond

Veldindeling

 

Meivakantie

Op maandag 22 april 2019 begint de Meivakantie voor de basis- en middelbare scholen. Twee weken lang genieten kinderen, leraren en ‘de rest’ van Nederland van een welverdiende vakantie. Het weekend van donderdag 2 mei tot en met zondag 5 mei 2019 staat in het teken van ODO-kamp. Daarom gelden, vanuit de TC, de volgende uitgangspunten de komende twee weken van maandag 22 april tot en met zondag 5 mei 2019:

  • Op dinsdag 23 april, donderdag 25 april en dinsdag 30 april 2019 is er in principe gewoon training!
  • Als de teamtrainer besluit niet te trainen (om welke pragmatische redenen dan ook) is dat aan het team zelf. De teamtrainers besluit en communiceert dit.
  • Op donderdag 2 mei is er GEEN training voor alle ODO teams i.v.m. het ODO kamp.

Vragen en/of opmerkingen

Mocht u/je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Bart de Vos van de TC.

 

Met vriendelijke groet,

Bart de Vos
Technische Commissie – Trainingen
tc