Maassluis F4 – ODO F4

Het veldseizoen is begonnen! Vanmorgen vroeg met het ijs nog op de voorruit van de auto zijn we vertrokken naar Maassluis. Warm thermo-shirt onder ons ODO shirt, kousen hoog, het veld op bij Maassluis. Daar wachtte op ons een tegenstander van soms ruim twee jaar ouder en een kop groter. Dit hielp ons wel om heel goed uit te stappen om de ballen naar elkaar te gooien. Dit is nog best moeilijk en zeker om dan ook echt stil te blijven staan, maar het lukte ons! Er werden prachtige treintjes gemaakt, waardoor we de bal heel snel van de ene kant naar de andere kant van het veld kregen. Helaas stond er dan vaak weer een lang iemand van Maassluis voor. Maassluis scoorde heel makkelijk, wij hadden genoeg kansen, maar schoten ze er helaas niet in! Fleur had een mooi afstand schot en de hele wedstrijd gespeeld! Iris een mooi doelpunt van onder de paal. Mees heeft als superspeler heel veel mooie ballen onderschept en goed geholpen met verdedigen. Roos heeft 3 delen gespeeld, goed zeg! Frederique heeft als kleinste van ons stel geweldige staan verdedigen tegen die lange wappers van Maassluis. Bas wat heb je knap vrijgelopen deze wedstrijd.
De uitslag was 12.2, maar dat hindert niet. Jullie hebben fantastisch gespeeld kanjers. Ik heb zoveel goede acties gezien. Er werd super vrijgelopen, uitgestapt, veel geschoten. We hebben echt met elkaar gedaan in de barre kou. Super trots, lekker veel schieten met de training en volgende week vol goede moed naar Leiden!

Groeten Barbara