Potgrondactie 2019: meer zakken dan ooit verkocht…

Begin van het nieuwe jaar betekent ook weer het opstarten van de jaarlijkse potgrondactie. Dit jaar zal de ODO-BVB potgrondactie plaatsvinden op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Om deze actie weer tot een groot succes te maken hebben wij wel de medewerking van alle leden (en hun ouders/familie) nodig. Mede omdat deze zaterdag op een gewone competitiedag plaats vindt.

Op zaterdag 9 februari zullen de C1, C2, D1 en D2  de folders in het hele dorp rondbrengen. Voor de buitenwijken en Maassluis zullen we ook enkele leden (ouders)  benaderen.

Mochten er leden/ouders zijn die graag wandelen en terwijl ook de folders willen rondbrengen dan kunnen zij zich ook aanmelden via onderstaand mailadres.

Als alle bestellingen in het bestand bijgewerkt zijn zullen de dames van het 1e t/m de B2 op maandagavond 11 maart bij de mensen langsgaan, die nog geen bestelling geplaatst hebben. Ook hiervoor hebben we weer vele handen nodig. Mocht je die avond moeten werken, dan zullen wij je op een ander tijdstip indelen, of bij een andere activiteit van deze actie.

Op vrijdag 22 maart zullen de speciale producten afgeleverd worden en op zaterdag 23 maart zullen overal in het dorp weer de volle pallets met potgrond en tuinaarde verschijnen.

Goed bericht van de potgrond-commissie: we hebben dit seizoen meer zakken dan ooit verkocht!

Slecht bericht: we hebben nog lang niet genoeg mensen die kunnen helpen om al deze zakken bij de mensen thuis te bezorgen op zaterdagochtend 23 maart.

Het is natuurlijk geweldig dat we dit jaar weer meer zakken potgrond, tuinaarde, heidegrond, schors, etc. hebben verkocht. Een heel mooi resultaat voor onze vereniging, waar alle folderbezorgers een paar weken geleden en alle huis-aan-huis verkopers afgelopen maandag voor een groot deel aan hebben bijgedragen. We hadden mooi weer voor de huis-aan-huis actie. Een cadeautje in deze storm- en regenachtige weken.

Maar….om deze actie ook op een goede manier af te kunnen ronden, willen we een dringende oproep doen aan alle sterke mannen en jongens om komende zaterdag een paar uurtjes te komen helpen. Het is ook nog eens gezellig om met elkaar het gehele dorp van potgrond te voorzien.

Graag even aanmelden via potgrond of bij 06-30175139. Om 8:30 worden jullie verwacht bij kantine de Punt aan de Baanderheer.

NB: er is dit jaar geen ontbijt, maar tussendoor natuurlijk wel voldoende versnaperingen voor de innerlijke mens!

Alvast bedankt,

Jannes, Marlize en Pien