Excelsior (D) F1 – ODO F2

Vandaag moesten we tegen Excelsior F1. We hadden Anne en Feline mee als invallers, want Jasmijne en Ilse waren er niet. De wedstrijd begon moeizaam, we stonden al heel snel 2-0 achter. Toen begonnen we wakker te worden en dachten we: wij moeten nu ook snel scoren! Dat deden we dus ook, 2-1 (Youp). Daarna kreeg Sofie voor het eerst een strafworp! Die hebben we op de training ook vaak geoefend, dus die ging er ook meteen in! Sofie scoorde er gelijk nog een! De tegenstanders bleven niet stil zitten en scoorde er ook weer een. 3-3. Youp scoorde er weer 2 dus stonden we weer voor met 3-5. Anne vond het ook tijd om weer te scoren dus werd het 3-6! Excelsior kreeg hierdoor wel een superspeler dus werd het weer wat moeilijker. Er kwam een lange jongen in, dus moesten we goed gaan uitstappen. Ondanks dat we goed verdedigde scoorde de tegenstander we weer eentje, 4-6. Daarna scoorde Feline weer en Excelsior ook. We wilden nu niks meer doorlaten, want het ging super goed! Uiteindelijk scoorde Feline er nog 3 en stond het 5-10. Youp vond het nog niet genoeg dus die scoorde er nog eentje extra. Eindstand: 5-11!
Anne en Feline hartstikke bedankt voor het invallen!
Tot dinsdag!
Groetjes,
Anne en Sofie (&Laura)