Korbis F2 – ODO F2

Vandaag moesten we tegen Korbis F2. Die stonden 4 punten boven ons en vorige keer hadden we 16-10 verloren, maar was het wel een spannende wedstrijd.
Sophie en Ilse waren er niet, die waren aan het skiën, dus we hadden hulp van Thijmen en Lieke.

Het ging best goed! Iedereen gooide goed over en stapte langs de lange armen van Korbis. Bij Korbis was iedereen langer dan ODO. We verdedigde super goed. Iedereen heeft zijn tegenstander een keer geblokt! Dat was echt knap!

Het was een moeilijke wedstrijd. Na 10 minuten stonden we 2-1 achter. Korbis had nog moeite met het vinden van de korf. We verdedigde goed. Na 20 minuten was het 4-3, echt spannend. Hierna scoorde ze veel achter elkaar. Jasmijne had pijn aan haar arm, maar ging gelukkig knap door! Hierdoor konden onze superspelers er nog een aantal scoren. Op het einde was het 14-7. Met de strafworpen was het 4-2.
Doelpunten van ODO (7x): Thijmen (3x), Lieke (2x), Joep en Tjerk.

Volgende week zijn we vrij en kan iedereen iets anders doen op zaterdag!

Groetjes Tjerk (&Jenny)