ODO gaat naar de Ziggo Dome!

Op zaterdag 13 april is het weer tijd voor de finale van het korfbal in Nederland, namelijk in het Ziggodome in Amsterdam wordt gespeeld om het Nederlands kampioenschap. De laatste jaren gaan we met een steeds grotere groep ODO jeugd en hun ouders naar deze sensationele finale in Amsterdam.

Ook dit jaar willen we met een grote groep ODO-ers naar Amsterdam. De officiele inschrijving zal de komende week starten, maar we willen graag vast weten hoeveel mensen er mee gaan naar Amsterdam. Andersom, als je snel je je snel opgeeft dan ben je zeker van een plekje. De kosten zullen ongeveer 20 euro voor entree zijn, hoe we het vervoer naar Amsterdam organiseren bekijken we nog even. Al is het wel fijn als er veel ouders meegaan die eventueel kunnen rijden.

Dus wil je mee? Geef dit voor donderdag 7 februari even via de app door aan Rob van der Hak (0613717049) of Erik Passchier (0620654738). We horen graag!