Dana geselecteerd voor regionaal talententeam

En wie weet beter dan Dana hoe dat ging? We laten daarom Dana van der End (ODO D1) aan het woord:

Hoi allemaal,

ik ben Dana vd End en ben 10 jaar oud en ik zit in de D1 en ik mocht meedoen met de regio selectie training onder 13 jaar.

Op een maandagavond moest ik samen met Nina Verboon naar Den Haag rijden, en als je daar aankomt is het echt super groot.

Daar waren allemaal kinderen van andere verenigingen van Fortuna, Achillus, Die Haghe, Valto, Refleks en nog meer. We moesten 2 trainingen doen, de eerste training kon niemand afvallen. We moesten partijtje spelen, iedereen kreeg een wit of zwart shirt. Dan zei de trainer waar we in het vak moesten staan en wie er langs de kant kon zitten. 2 weken later moesten Nina en ik ook weer partijtje spelen. Eigenlijk is het gewoon hetzelfde als de eerste training, maar nu konden er wel kinderen afvallen. En natuurlijk moest je wel je beste kant laten zien van je korfbal talent. En aan het einde zei de trainer jullie hebben het hartstikke goed gedaan, jullie krijgen eind van de week de uitslag.

Toen vertelde mama op vrijdagochtend ongeveer om 8 uur dat ik GESELECTEERD ben voor het regio team. Ik was er helemaal stil van maar daarna was ik wel super blij dat ik door ben. Ik wil heel graag Nikki en Lennart Celine en Noor bedanken (en natuurlijk ook de andere trainers) voor het trainen geven ik heb echt super veel geleerd van jullie.

Groetjes van Dana

Dana in actie tijdens de kampioenswedstrijd afgelopen herfst. Foto: Herwin Jan Steehouwer.