KCR F1 – ODO F1 (2-17)

Hallo, hier een verslagje van de invalcoach. Een wedstrijd tegen KCR de hekkensluiter in de poule. Een wedstrijd waarin we het helaas zonder Jakomijn en Lieke moesten doen en waar op voorhand gedacht gaat worden, “zo dat gaan we wel winnen”.
En ja hoor in de auto op weg naar Ridderkerk, de vragen “waar staan hun in de stand?” en “oooh dat gaan we wel winnen”. En dan geef je als antwoord, je moet er nog wel eerst voor spelen en winnen doe je alleen met goed samenspel.

Voor de wedstrijd even de punten van Jakomijn nog doorgenomen. Iedereen kon vertellen wat hij/zij op moet letten tijdens de wedstrijd. Ballen via de zijkant naar voren brengen en met de goede hand, bij de tegenstander blijven. En daar gingen we na het eerste fluitsignaal.

De wedstrijd kwam wat moeilijk op gang doordat er van beide kanten goed verdedigd werd. Toen de eerste 10 min voorbij waren met een stand van 1-3, ging het ineens lopen als een trein. Door goed in elkaars handen te gooien en de rust bewaren met gooien, kwamen behoorlijk wat kansen voor iedereen. De ene bal na de andere bal ging via korte aanvallen erin. Ook afstanschoten gingen erin Emma en Thijmen die dit beide met suc6 deden, terwijl je als coach dan beter de mond dicht kan houden om een bal wat langer vast te houden. Heel goed gedaan!! en sorry Emma en Thijmen de coach zat fout. Snelle Benjamin zoals iedere week weer overal tussen zit met zijn lange armen om ballen te onderscheppen en heel goed de rust bewaarde om te schieten. En Feline alle korte kansen aan de korf iedere keer weer door op de goede plek te staan er weer in gooit. Tot het einde hebben jullie heel goed naar elkaar gekeken en met elkaar gespeeld. Een eindstand die er zeker mag wezen 2-17 en allemaal gescoord weer. En dan hebben we OOK nog onze coach Anouk de spelers zijn onwijs dol op je, lekker je aanwijzingen blijven geven en plezier hebben met het coachen.

Wederom hebben we weer een team gezien wat met heel veel plezier en met ieder verschillende kwaliteiten die goed samenkomen. Elkaar een punt laten scoren of schieten op de korf staat hoog in het vaandel , iets om trots op te zijn.

Volgende week mogen jullie het thuis tegen RWA weer gaan laten zien en met Jakomijn en Lieke er weer bij. Ondanks de winst is het een gemis als het team niet compleet is. Ik heb van jullie weer onwijs genoten, dit keer vanaf de zijlijn en de volgende wedstrijden weer vanaf de tribune.

Groetjes Remco