Avanti/Flexcom B2 – ODO B1 (10-11)

Hallo allemaal, vandaag moesten we tegen avanti. Avanti stond 2e, dus we moesten winnen. Liza was er niet, dus brigit speelde voor haar. Het begin van de wedstrijd was heel slecht. We stonden al snel 4-0 achter. Niemand was fel en we gingen niet voor de bal. Het werd 8-2 en we gingen de rust in met 8-4. De laatste 5 minuten van de eerste helft ging wel beter, maar nog niet hoe frits het verwacht had. We gingen de 2e helft in. We deden beter ons best en scoorde meer doelpunten. Het stond uiteinelijk 10-10 en het was heel spannend. Gelukkig scoorde we in de laatste 7 minuten de 11-10. Na wat tijdrekken is het 11-10 gebleven en hebben we dus gewonnen. Iedereen was erg blij! Tot volgende week! Fenne