Vitesse (Ba) F2 – ODO F4 (1-9)

WE HEBBEN GEWONNEN!!
Wat heb ik genoten van de wedstrijd zaterdag! Wat gaan jullie goed vooruit, elke zaterdag en wat leuk dat de punten dan ook mee naar Maasland gaan. ’s Morgens vroeg gingen we richting Barendrecht met een volledig team. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, er werd heel goed vrijgelopen, een treintje gemaakt en veel geschoten. Na een schot waren we de bal niet gelijk kwijt, maar vingen we de bal en probeerden nog een keer te scoren.
We verdedigden super goed, ballen werden onderschept door er niet naar te duiken, maar door goed eerst de hand op de bal te leggen. Super knap dat alles wat jullie op de training leren ook terug is te zien in de wedstrijd.
De missie van vandaag was om allemaal te scoren. Iris scoorde als eerste. Ze keek compleet verbaast dat de bal door de mand ging. Daarna Mees en Roos ook zij keek heel verbaasd, maar jullie hebben dat echt knap gedaan meiden! Fleur scoorde er zelfs twee deze wedstrijd en een hele mooie van afstand. De laatste tien minuten moesten alleen Bas en Frederique nog scoren. Het lukte Bas vrij snel, maar bij Frederique wilden ze er de hele wedstrijd maar niet in. Wat een mooie kansen voor de linkerkant, rechterkant, voorkant en achterkant, van veraf en van dichtbij. De volgende keer gaan ze er gewoon in hoor, komt helemaal goed!
Eind uitslag 1-9, YES!! Ik heb zin in volgende week.

Groeten Barbara