Valto F1 – ODO F1 (6-4)

Hallo F1-ers,

Na een lange kerstvakantie stond er weer een wedstrijd op het programma. We mochten naar De Lier voor een wedstrijd tegen Valto F1. Lekker dichtbij, dus er was ook veel Maaslands publiek langs de kant.
Op het veld speelden we nog tegen de F2, maar we spelen nu een poule hoger.
Niet alleen het tempo ligt dan hoger, ook de tegenstanders kunnen dan een stukje langer zijn.

In het begin van de wedstrijd hadden we het moeilijk met deze tegenstanders. We kwamen wel met 0-1 voor door een schot van Feline. Hierna bleek Valto ook zuiver te schieten en kwamen we met 4-1 achter.
Wij gebruikten onze superspeler goed en Emma maakte de 4-2, waardoor ze weer terug mocht nar de kant. Door het tweede doelpunt van Feline kwamen we ook weer in de buurt van Valto. We liepen goed vrij en gooiden goede ballen over onze tegenstanders heen.

Hierna maakte Valto ons het gooien weer moeilijk en wisten zij weer twee doelpunten te scoren. Thijmen maakte hierna de 6-4. Hierdoor kwamen weer in de buurt van de tegenstander. In de slotfase hadden we nog veel kansen en hadden we nog wel conditie om dichterbij te komen. Helaas vielen de ballen er niet meer in.

De return in De Hofstede belooft een mooie wedstrijd te worden.