ONDO (G) E4 – ODO E2 (5-10)

Vandaag waren wij 1 van de 2 ODO teams die een competitiewedstrijd mochten spelen. Het vertrek was vroeg en bij aankomst in Hoek van Holland bleek de sporthal nog dicht. Dus een speelse warming-up buiten…En toen we er eenmaal in mochten, ging het alarm af en duurde het even voordat deze uitgezet kon worden. In het korte praatje vooraf toch proberen om de concentratie bij elkaar te rapen (niet meer denken aan het alarm, kinderfeestje, laat naar bed en wat nog meer). Nu , dat lukte niet helemaal. In het begin waren jullie niet helemaal bij de les en kon ONDO goed tegenpartij geven. En helaas schoten we niet met scherp, er werden zoveel ballen mis geschoten….Wel lukte het weer om de bal vaak te onderscheppen, en ook richting de aanval zagen we weer dat er werd rond gespeeld en zelfs op de doorloopbal werd gespeeld! Via een mooie stuitbal en door direct er achter aan ‘te vliegen’ konden jullie bijna allemaal vrij voor de korf komen. Verdedigend kregen we een paar goals om de oren, en dat heeft echt met concentratie te maken! Het stond 2-3 na de 1e 10 minuten, en bij rust stond diezelfde stand nog steeds (hoezo misschieten). Na het praatje en de rust werd het beter, al stond het vizier nog steeds niet echt op scherp. Via 3-5 na 30 minuten gingen we ineens los met maar liefst 5 doelpunten voor ons en 2 voor ONDO in 10 minuten tijd….Deze week gaan we weer hard trainen!!!

Sam en Rob