Nieuwerkerk F8 – ODO F4 0-10!!

Zaterdagochtend 8.00 uur buiten is het nog helemaal donker. De helft van de F4 zit in de auto op weg naar de sneeuw, de andere helft zit slaperig in de auto naar Nieuwerkerk.
Een nieuwe wedstrijd, tegenstanders die even groot zijn en Anne en Aaron die om de beurt tien minuten spelen, wat fijn dat zij konden invallen.
De wedstrijd begint goed, we spelen goed naar elkaar over, we staan als kanjers te verdedigen. In de eerste tien minuten staan we na twee mooie doelpunten van Anne en een van Mees met 0-3 voor. Dat is nieuw voor ons, maar het voelt wel erg goed. We blijven goed spelen en goed overgooien, sommigen proberen al uit te stappen om nog beter te kunnen gooien knap hoor. Met rust staat het volgens mij 0-4 door een tweede doelpunt van Mees.
De tweede helft scoren we bijna allemaal, Anne 3x, Mees, Aron en Roos. Wat goed om te zien dat jullie de bal afvangen bij de paal en daarna gelijk weer schieten, hierdoor hebben we veel meer kansen.
We winnen de wedstrijd met 0-10!! Echt super knap, ik ben heel erg trots op jullie.

Samengevat
• Fleur, Roos en Mees, wat knap dat jullie de hele wedstrijd hebben gespeeld!
• Anne & Aron, wat fijn dat jullie wilden invallen!
• Fleur wat had je mooie kansen de laatste tien minuten en er was zoveel speciaal publiek voor jou. Helaas ging de bal er niet in, volgende keer gaan ze er allemaal in! Goed gespeeld!
• Roos wat een mooi doelpunt en wat heb je goed staan verdedigen.
• Mees drie doelpunten, wat knap. Je bent zelf heel trots en mama/de coach ook.
• Aaron wat heb je veel ballen onderschept en soms twee tegelijk verdedigt, knap hoor!