ODO F2 – KOAG F1

Hallo toppers van de F2,

Vandaag moesten we onze aller eerste wedstrijd voor het ‘echie’ in de zaal. Het leek wel of iedereen nog een beetje sliep, want het begin was niet zo goed. Jullie gooiden goed, netjes met links naar links en met rechts met rechts. Alleen leek het wel of de bal heet was, want het vangen lukte helaas niet. KOAG scoorde al snel de 0-1 en hoewel jullie heel veel keer schoten ging hij er niet in. Soms werd er van veel te ver geschoten of schoten jullie al voordat de bal gevangen was. Het verdedigen ging heel goed! Jullie verdedigde goed de bal en iedereen maakte een ‘dakje’, hierdoor hadden jullie de hele tijd de bal en konden jullie veel schieten.
Rust: 2-2.
De 10 minuten na rust gingen als een speer. En leek iedereen wakker. Jullie schoten op de goede momenten en veel rustiger: goed door je knieën en nawijzen! Hierdoor ging de ene na de andere bal erin:) 8-2! De laatste 10 minuten waren weer lastiger met een superspeler erbij bij KOAG, maar er werd met zijn alleen goed samengewerkt! Korfballen doe je samen en dat hebben jullie laten zien!
Groetjes Jenny