Training in de Herfstvakantie

Beste ODO-er,

Trainen in de Herfstvakantie?
De week van maandag 22 oktober 2018 is het Herfstvakantie op de scholen. In deze week wordt er één keer getraind door de ODO teams. De trainers zijn hierin in de lead. Zij bekijken, beslissen en communiceren welke trainingsavond het meest praktisch is. Is er genoeg animo voor gewoon 2x trainen, dan kan en mag dat uiteraard! Als je verhinderd bent in de vakantie, laat het je trainer weten. Bij vragen omtrent trainingen in de Herfstvakantie, neem contact op met je trainer!

Tot wanneer wordt er buiten getraind?
De laatste veldwedstrijden zijn op zaterdag 27 oktober. Voor alle teams geldt dat er tot en met donderdag 25 oktober 2018 getraind wordt op het veld. Vanaf dinsdag 30 oktober zijn de trainingen in de zaal. Het definitieve zaalschema volgt zo snel mogelijk.

Vragen?
Voor algemene vragen en/of opmerkingen omtrent trainingen, neem contact op met Bart de Vos. Voor de trainingsavond in de Herfstvakantie is de teamtrainer/teamcoach aan zet.

Met vriendelijke groet,

Bart de Vos
TC – Trainingen