IJsselvogels F1 – ODO F1 (4-8)

Hey Kampioenen!
Vorige week speelden jullie een hele goede wedstrijd tegen Fortuna en werd het kampioenschap binnen gehaald! Na zo’n goede wedstrijd is het altijd lastig om weer zo goed te spelen. En dat bleek ook wel. Tegen IJsselvogels ging het zaterdag niet zo goed. De felheid ontbrak en iedereen wandelde een beetje achter zijn tegenstander aan. Misschien was het ook wel gewoon warm! Nadat jullie erop gewezen waren dat het echt wat feller moest, ging het gelukkig een stuk beter! Lieke was erg goed aan het verdedigen en tikte een aantal ballen weg. Thijmen liep goed achter zijn tegenstander aan en ging de bal goed verdedigen. Emma was stofzuiger en doelpuntmaker tegelijk. Feline gaat vrijdag weer stamppot eten en schiet dan gewoon alle kansen er weer in (maar Feline maakte er toch maar weer gewoon 3!). En Benjamin heeft weer 2 erg mooie doelpunten gemaakt, rustig mikken en dan scoren. Erg mooi om te zien. Eindstand 4-8 en dus nog steeds ongeslagen! Volgende week tegen Valto en dan vieren we het kampioenschap!

groetjes Jakomijn