ODO F2 – Fortuna/Delta Logistiek F2

Hallo toppers van de F2,

Vandaag moesten we tegen Fortuna F2. Vorige week was het net niet gelukt om te winnen, dus deze week waren gebrand om de eerste punten te pakken.

Jullie begonnen heel goed! Al snel stonden we 4-0 voor:) er werd onwijs goed samengespeeld! Bij Fortuna kwam er een super-speler in, waardoor het voor ons ook moeilijker werd. Fortuna begon ook te scoren. Het leek nog even spannend te worden, maar uiteindelijk hebben jullie de hele wedstrijd voor gestaan en het verdedigen goed volgehouden! 

Een aantal dingen gingen extra goed vandaag: 1) er werd super goed samen gespeeld, iedereen keek goed wie het best vrij stond. 2) er werd goed gegooid met 1 hand en jullie stapte goed naast je tegenstander en wezen goed waar de bal heen moest. 3) iedereen verdedigde goed zijn eigen tegenstander, waardoor Fortuna weinig kon schieten. 

Volgende week gaan we naar Fortuna toe om de 2e wedstrijd ook te winnen! 

Groetjes Jenny, een trotse coach!