Valto F2 – ODO F1 (2-20)

Zaterdag mocht ODO F1 aantreden voor de 2e competitie wedstrijd. We gingen vroeg op pad richting Valto. Vorige week won ODO van IJsselvogels F1 door met 15-9 te winnen. 15 Doelpunten!! Maar het is natuurlijk niet te voorspellen of dat de volgende wedstrijd weer zou kunnen lukken, om zoveel doelpunten te maken. Voor de wedstrijd spraken we af om vooral goed met links en met rechts te gooien (altijd met je buitenste hand)! En bij het verdedigen naar de tegenstander en de bal te kijken en tegelijkertijd tussen de korf en je tegenstander temblijven. Dat is natuurlijk best lastig om altijd goed te staan! Maar ODO F1 probeerde het verdedigen, zoals afgesproken gelijk in de praktijk te brengen. De 1 wat succesvoller dan de anderen, maar iedereen deed hartstikke zijn best! Echt super om te zien! Aanvallend ging het gelijk best lekker. Benjamin en Lieke opende de score, waarna Valto 2-1 kon maken. Voor de 1e rust scoorde Thijmen en Lieke nog een keer. 4-1 na 10 minuten. Dat is leuk 4-1 voor, maar de coach was toch niet zo tevreden. Er moest meer felheid in de strijd gegooid worden. Gelukkig werd de F1 daardoor een beetje wakker geschut en in de 2e 10 minuten werd duidelijk dat ODO niet veel tegenstand van Valto zou krijgen vandaag. Door doelpunten van Emma (3x) en Feline was de ruststand 8-1 voor ODO. IN de rust spraken we af dat er de tweede helft vooral veel geoefend moest worden om met links en rechts te gooien. Dat was af en toe lastig, maar ik heb het zeker een paar keer terug gezien! In de tweede helft bleven Emma en Feline om de beurt scoren en ook Lieke en Benjamin wisten er nog 1 in te gooien. Thijmen droomde ook van mooie doelpunten, maar Thijmen was wel super scherp in de ballen aangeven (en dat is minstens zo belangrijk!). Eindstand 20-2. Superknap, zoveel doelpunten!
Volgende week een hele andere wedstrijd tegen Fortuna F1. In de oefenwedstrijd verloor ODO nog van deze ploeg. DUs allemaal vroeg naar bed vrijdag!