ODO E5 – ONDO (G) E9

Hier een wedstrijdverslag van E5!

Zaterdag om 10:15 uur moest het E5 thuis tegen Ondo. Donna, Sanne, Robin, Ilse en Milo waren goed geïnstrueerd door coach Ronald.

Ze begonnen heel sterk aan de wedstrijd, en beginnen al beter samen te spelen. Verdedigend gaat het al goed, we letten al goed op en blijven bij de tegenstander. Al snel volgde al wat kansjes voor E5! Dit resulteerde al snel in een doelpunt van Milo.

Niet veel later kregen wij een strafworp mee, deze scoorde Donna! Verdedigend ging het goed en maakte de tegenstander erg moeilijk met gooien. Hou dit komende weken vol! Ook goed kijken naar je ‘eigen’ kans. Probeer de bal na het vangen zo snel mogelijk naar de volgende speler te gooien! Dan gaat het volgende week nog beter!

Weer terug naar de wedstrijd, Milo scoorde nog 2x en Ilse ook nog. Wel nog een vervelende blessure bij de tegenstander. Hij liep tegen een arm op en viel op z’n achter hoofd. Hopelijk gaat het goed met hem! Ik wil hierbij aangeven jullie hebben goed gespeeld! Volgende week mag iemand anders een stukje schrijven over de gespeelde wedstrijd! Scheidsrechter bedankt voor het fluiten!

Een trotse ouder van E5.