Wie maken we blij met een oude korfbal of mand? (update)

Inmiddels zijn er heel veel reacties binnen gekomen. Zelfs meer vraag dan aanbod voor de ballen en manden. We zullen helaas een paar mensen moeten teleurstellen. De volgorde van datum aanvraag is bepalend. Van de steunen zijn er nog een 2-tal beschikbaar.
Op de website verschijnt komend weekend de lijst met gelukkigen.
Het ligt in de bedoeling om op dinsdag 18 September de spullen af te laten halen, tussen 19-20 uur.

Op onze oproep begin Augustus hebben zich al een flink aantal mensen gemeld! Het plan is om deze spullen op 15 September a.s. uit te delen, in de ochtend. Meer info volgt in de Praatpaal of op de site.

Er zijn nog een paar exemplaren te verkrijgen, een aantal K5 (senioren) ballen, gele manden en steunen voor in natuurgras. Wil je een bal of een mand of steun? Deze kun je gratis afhalen bij ODO! Als je je nog niet hebt aangemeld en je wilt er een scoren, stuur even een mailtje naar Rob van der Hak , dan zet ik je op de lijst erbij!