ODO F2 – Vitesse (Ba) F1

Hallo toppers van de F2,

Vandaag was de aller eerste wedstrijd van het seizoen. Voor Sofie, Jasmijne en Ilse was het hun aller eerste wedstrijd ooit. Joep en Tjerk hebben vorig jaar al in de F3 gespeeld. 

Jullie moesten aan het begin van de wedstrijd nog even wennen, aan elkaar en aan de korfbalregels. Hoe moet je verdedigen? En hoe kan je vrijlopen? Na 10 minuten stond het 1-3. Hierna kregen jullie het helemaal door en werd de wedstrijd veel spannender. Er werd beter verdedigd, iedereen bleef goed bij zijn tegenstander. Ook liepen jullie goed vrij en werd er steeds meer geschoten. Uiteindelijk was het 5-7. Onwijs knap dat jullie er wel 5 hebben gescoord! 

Deze week gaan we weer goed oefenen op trainen zodat we volgende week onze eerste wedstrijd kunnen winnen! 

Groetjes Jenny