ODO F1 – IJsselvogels F1

Vandaag was het zover, de eerste competitiewedstrijd voor de F1 in de nieuwe samenstelling.

We hadden er allemaal zin in en na de laatste aanwijzingen van Jakomijn gingen we het veld in tegen het Moordrechtse IJsselvogels. Na wat aftasten over en weer kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. Gelukkig waren Feline en Lieke scherp en konden we de achterstand snel ombuigen. IJsselvogels kwamen hierna nog terug tot 2-2. Wij bleven goed vrijlopen, combineren en plaatsen. Hierdoor kon Lieke nog 3x achter elkaar scoren. Feline, Lieke en Emma scoorden voor de rust nog een keer. Alle meiden hadden hierdoor al doelpunten gemaakt. Langs de kant was er geen tijd om te kletsen, want zelfs  als je met je ogen knipperde kon je een doelpunt missen. De stand was inmiddels 9-3.

Na de rust scoorde Benjamin gelijk 2x achter elkaar. IJsselvogels bleef wel tegenstand bieden en scoorde tussendoor nog wat doelpuntjes. Het 13e ODO-doelpunt werd door Thijmen door de korf gegooid, zodat het hele team gescoord had.

Na ons 15e (!) doelpunt scoorde IJsselvogels nog 3 keer, zodat de eindstand 15-9 werd.

De doelpunten werden gemaakt door: Lieke 5x, Emma 4x, Feline 3x, Benjamin 2x en Thijmen 1x.

We hebben heel goed gespeeld en zeker heel goed samen gespeeld. Het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Ik kijk uit naar volgende week!