De ODO Bootcamp gaat door. Nu met aantrekkelijke vakantie-aanbod!

— Bericht van 3 juni 2018 —

Gezien de grote belangstelling en vele positieve reacties heeft het ODO bestuur besloten om ook na de proefperiode door te gaan met de Bootcamp! In principe het jaar rond op onze mooie accommodatie. Iedere donderdag avond lekker op het gras sporten onder de deskundige leiding van de trainers van Fit Industries, het bedrijf van o.a. Jip Regtop. Vooralsnog in twee groepen, de eerste van 18.45 uur tot 19.45 uur en de tweede groep van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Bootcamp gewoon een onderdeel van je lidmaatschap
We zien de ODO Bootcamp als een waardevolle toevoeging aan het sportaanbod van ODO. Volwassen ODO-leden (de senioren) die jaarlijks de seniorencontributie voldoen zijn van harte welkom op de Bootcamp, zowel structureel als incidenteel, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop van het korfbalseizoen. De ‘korfballers’ betalen dus niks extra als ze in de zomer komen bootcampen.

Lid worden juist voor de Bootcamp
Bij een teamsport als korfbal kan je in principe alleen opzeggen per einde van het seizoen, verhuizingen en ernstige blessures daar gelaten. Logisch, een team laat je in het seizoen niet in de streek. We zijn dan ook gewend dat de contributie jaarlijks in één termijn wordt voldaan. We begrijpen dat dit voor het Bootcamp minder vanzelfsprekend kan zijn, en daarom een jaarlijkse contributie van zo’n 210 euro niet echt laagdrempelig kan worden ervaren. Daarom gaan we ook een ODO Bootcamp lidmaatschap aanbieden. Deze bedraagt 20 euro per maand, ingaande vanaf 1 juni 2018 en is vervolgens per maand opzegbaar. Je bent wel gewoon volwaardig lid en dus van harte welkom bij de wedstrijden van ODO 1, maaltijden op zaterdagmiddag, beachkorfbal toernooi etc. en je kan meepraten op de jaarlijkse ledenvergadering. Maar je hoeft je zeker niet verplicht te voelen om op deze activiteiten te verschijnen.

Vakantie-aanbieding
Ben je de komende vakantie-periode op vakantie en dus niet altijd in staat te kunnen bootcampen? Maak gebruik van ons vakantie-aanbod: drie zomermaanden bootcampen, en maar twee maanden betalen. Heel de ODO fitfam fit de zomer door!

We hopen dat uit deze groep uiteindelijk iedereen de sfeer bij ODO zo te pakken krijgen dat zij ook de stap maken naar het reguliere senioren lidmaatschap. ODO is een vereniging die voor het voornamelijk draait op vrijwilligers, het zou dan ook leuk zijn als uit vanuit de Bootcamp groep mensen een vrijwilligersfunctie bij de vereniging te gaan vervullen. Maar eerst maar eens flink sporten bij de Bootcamp.

Doe je mee? Geef je dan op bij Erik Passchier door een kort mailtje te sturen naar e-mail. We hebben je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres nodig en natuurlijk welk type lidmaatschap je wenst.

Trouuwens, mocht je nog vrienden of vriendinnen hebben die de proefperiode hebben gemist, maar wel heel nieuwsgierig zijn of Bootcamp de sport is. Voor hen is het mogelijk om twee keer op proef mee te doen aan de Bootcamp.

Als er nu nog vragen zijn neem even contact op met ons.

Sportieve groet,

Luciën de Winter
e-mail | 06-51188926

Jaap van Vliet
e-mail | 06-24272330