Schrijf je in voor de Smaak&Meer maaltijd tijdens de Grande Finale!

Zaterdag 2 Juni a.s. staan alweer de laatste competitiewedstrijden van dit seizoen op het programma. Om het seizoen weer feestelijk af te sluiten, zal er na de wedstrijd van ODO 1 weer de mogelijkheid zijn om een hapje mee te eten. Deze keer in samenwerking met onze beachkorfbal-sponsor ;

Vanuit zijn foodtruck zal Jeroen Klop zorgen voor heerlijk authentieke pizzapunten in verschillende smaken. En van de grill…………Spaanse ribbetjes, groot pitabroodje met een runder hamburger, en een bakje Smaak&Meer salade met geitenkaas. Voor de kinderen is er patat met een hamburger.

De kosten voor deze maaltijd zijn €11,- en t/m basisschoolleeftijd €3,-. Ben je vrijwilliger bij ODO? Dan eet je, mits ingeschreven, gratis mee! De kinderen starten met eten rond 17.30 uur en de volwassenen vanaf ongeveer 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent!!! De inschrijving is mogelijk tot donderdag 31 Mei a.s. en kan via deze link.

Vind jij het leuk om vanaf volgend seizoen te helpen met de voorbereidingen en/of tijdens het eten na de thuiswedstrijden van ODO 1, schiet ons dan even aan. Alle handjes zijn van harte welkom.
Rob, Marlize & Pien
etenbijODO@gmail.com