Fortuna/Delta Logistiek F4 – ODO F3

Zou het na de spannende wedstrijd van vorige week weer lukken? Vorige week werd KVS F2 in thriller namelijk met 5-4 verslagen. Vandaag vertrokken we op een zonovergoten dag richting Delft waar we tegen Fortuna moesten aantreden. Er werd weer goed samengespeeld en in het begin waren er wat kansen over en weer. Helaas voor Fortuna schoot Emma met scherp en ze maakte de 0-1 en 0-2. Voor rust werd het toch nog 1-2. Door doelpunten van Emma en Feline konden we uitlopen naar 1-4 en het begon comfortabel te voelen. Er kwam een superspeler bij Fortuna in en die maakte al snel de 2-4, dus die mocht weer naar de kant. Er werd goed vrijgelopen en ook prima verdedigd door ODO. Echt teamwork! Dit betaalde zich ook uit in een 2-5 door Youp en een 2-6 door Merel. Met de superspeler werd Fortuna weer sterker en maakte ze de 3-6 en 4-6. Houden we de laatste 10 minuten stand? De meegereisde supporters lieten van zich horen, want dit mochten we niet meer weggeven. Het werd nog wel 5-6, maar al snel weer wat Girlpower en maakte Merel en Emma de 5-7 en 5-8. Het werd toch nog 6-8 en in het eindsignaal viel nog de 7-8. De wedstijd was afgelopen en ODO had gewonnen! Wat goed gespeeld van Feline die de ballen weer goed naar zich toetrok en goed overspeelde. Thijmen die goed verdedigde en ook nog wat schoten op de korf had. Merel en Emma die lekker op schot waren en elkaar goed konden vinden. Tjerk die goed speelde en met overzicht en rust de ballen overspeelde naar de teamgenoten. Youp speelde ook een prima wedstrijd en al met al echt weer heerlijk gespeeld als team. Alleen dan zijn dit soort overwinningen mogelijk! Het tactische plan van Suzan en Bart werkte weer en zij coachte de spelers naar de overwinning! De ouders waren druk met de telefoon in de weer voor de stand. We staan stevig op de derde plek en met een overwinning tegen Weidevogels volgende week worden we zelfs tweede of met een beetje geluk zelfs nog eerste! Tot volgende week!