Wie gaat er nog meer mee naar de Zaalfinale?

Jawel, het duurt nog even maar de Zaalkorfbalfinale 2018 komt er weer aan! Deze is wederom in de Ziggo dome in Amsterdam. Het is nog niet bekend welke clubs in de finale staan, maar het zal ongetwijfeld weer een fantastisch spektakel zijn. Vorig jaar zijn we met een grote groep ouders en jeugdleden gegaan. Dit jaar willen we het nog grootser aanpakken! Hoe gaaf zou het zijn als we daar, alle ODO-ers bij elkaar een deel van de tribune bevolken?

Hiervoor hebben we als ODO 75 kaarten gekocht. Inmiddels zijn er al ruim 60 kaarten verdeeld. Kortom we zijn begonnen aan het verdelen van de laatste kaarten! Wil je hierbij zijn geef je dan nog snel op! Iedereen is van harte welkom, alle spelende leden, hun ouders, vriendjes, vriendinnetjes…hoe groter de groep hoe leuker het wordt.

Wat kost dat?
ODO wil graag stimuleren dat onze jeugdleden naar zo’n evenement gaan, en draagt dan ook voor hen bij!. De prijs voor jeugd t/m 15 jaar is € 10,-/ticket ; ouder dan 15 jaar is € 16,95/ticket.

Hoe gaan we erheen?
Net als vorig jaar willen we graag het vervoer zelf regelen met de ouders en ouder leden.

Wanneer is het eigenlijk?
Het is op zaterdag 7 april. Er is die hele dag geen reguliere korfbalcompetitie. De Finale A-jeugd is om 13:30u , de Korfbal Leaguefinale is om 16:00. 

Hoe kan ik mij inschrijven?
Via dit formulier. Wacht niet te lang hiermee, aantal kaarten is inmiddels beperkt. Geef ook even aan op Facebook dat je gaat.

https://www.facebook.com/events/2028542460763670/


Ik heb toch nog een vraagje over…

Neem dan even contact op met Rob vd Hak.