Kom as. zaterdag op tijd voor ODO 2 en ODO 1

Er zijn twee redenen om zaterdag goed op tijd te komen. De beste reden is om ODO 2 te steunen in de strijd voor handhaving. Afgelopen weken lukt dat al heel redelijk en zaterdag liggen er zeker mogelijkheden thuis tegen RWA 3.

Daarnaast verwachten we behoorlijk wat bezoekers vanuit Maassluis voor de derby tegen ODO 1. Nu is Maassluis gisteren al kampioen geworden, maar we verwachten toch een behoorlijke toeloop en capaciteit van de Hofstede is beperkt. We hebben in samenspraak met het bestuur van Maassluis toegezegd de sporthal in het midden op te knippen, dus alles aan de rechterzijde van de dameskleedkamer thuis is voor de bezoekers uit Maassluis. Deze supporters worden vanaf de ingang via de gang naar dit vak gestuurd. Voor zowel Maassluis als ODO zijn zo’n 100 plekken beschikbaar. Vol=vol. We hopen op een mooie streekderby maar vooral een goed resultaat voor ODO 2.

Namens het bestuur, Jaap