Weidevogels F2 – ODO F3

Vandaag om 10 uur verzamelde we ons in de sporthal om naar de uitwedstrijd tegen de Weidevogels te gaan. Terwijl de voetbal weer de competitie hervat op het veld, kunnen wij nog even genieten van een droge en warme zaal. In Bleiswijk aangekomen werd er nog getwijfeld de kinderen te droppen bij Monkey Town en lekker te gaan relaxen bij Elysium of toch een spannende wedstrijd om de laatste plaats. Goed dat we voor het laatste kozen! ODO startte sterk en Emma opende de score. Hierna volgde Feline en nogmaals Emma met een doelpunt. Net voor het einde van de eerste 10 minuten scoorde de tegenpartij. De volgende 10 minuten wilde ze er aan de kant van ODO er niet in en viel nog een tegendoelpunt. Het was goed te merken dat er goed opgelet wordt bij de trainingen! Van de week werd geleerd goed te kijken naar wie je gooit. De scheidsrechter gaf wel even aan dat’ie eigenlijk moet fluiten als er binnen 10 seconden niet wordt doorgegooid… De tweede helft was nauwelijks begonnen en Youp scoorde 2-4. Even later Merel 2-5. Er waren ook een hoop schoten die er net niet ingingen ondanks dat de Weidevogels nu met een speler extra waren. In de laatste 10 minuten was het weer Emma die trefzeker was. Daarna maakte de tegenstander nog een tweetal doelpunten, maar de winst kwam nimmer in gevaar! De eerste winst is binnen! Bij het doelschieten kwam ODO niet verder dan 4-1. Volgende week gelijk de thuiswedstrijd tegen Weidevogels. Dit belooft wat! Als deze ook gewonnen wordt, dan staan we niet meer onderaan!