De meeste dromen…

  1. Ik wens de vereniging veel gezondheid/lol en sportiviteit toe
  2. Meer activiteiten tijdens de wintermaanden
  3. Nieuw koffiezetapparaat
  4. Vinden jullie het erg als ik er even een nachtje over droom?
  5. Voor de jaren ’90 is er een toptijd geweest bij ODO. Promoveren en de Overgangsklasse gehaald. De afgelopen tijd is het wat minder geweest, waar niemand iets aan kon doen. Op dit moment ben ik trots, trots dat velen er hun schouders onder zetten Iedereen kan er trots op zijn hoe er gewerkt wordt aan de basis van de toekomst. Mijn droom is dat deze weg wordt voort gezet. Iedereen die hier voor werkt en inzet een pluim!!! Prestaties komen vanzelf!!!
  6. Make-over van de kantine!
  7. Activiteiten tijdens de wintermaanden!
  8. Bubbelbad in de kleedkamers
  9. Videoscheidsrechter
  10. Eigen sporthal
  11. Dat de jeugd van ODO dezelfde lol mag blijven houden als ik heb gehad
  12. Een stabiel ledenbestand waarmee we een of twee niveau’s kunnen stijgen, vooral in de jeugd. En vooral dat de huidige sfeer (positief/inclusief) daarmee niet verloren gaat.
  13. Korfballeague voor ODO 2025
  14. Gezonde en bloeiende vereniging
  15. Ik wens dat ODO een plek blijft waar jong en oud zich kan ontwikkelen en kan blijven ontwikkelen. Ik wens dat mijn kinderen later kunnen opgroeien binnen ODO zoals ik dat heb gedaan, en op deze manier niet alleen groeien als sporter maar maar ook als mens, met plezier en samenspel als kerngedachte. Ik wens dat ODO ook op deze manier zal groeien als vereniging, en zo meer leden zal krijgen die op alle niveau’s hun plek vinden binnen de vereniging.
  16. Piesbak heren
  17. Seizoens gerelateerde ballen
  18. Parkeer-lijntjes
  19. Elk jaar zo’n diner, verder weinig wensen
  20. Mijn wens voor ODO is om een brede vrijwillers groep op te vouwen welke er voor kunnen zorgen dat alle taken uitgevoerd worden zonder dat er mensen te zwaar belast worden.
  21. Schotuurtje op vrijdag
  22. Positieve uitstraling (als korfbalclub) binnen Maasland met name naar de ouders toe (korfbal is cool, zeker voor jongens!)
  23. Meer korfbalclinics van bekende korfballers
  24. Return of the Playbackshow (18+)
  25. Plaatjes-spaar-actie bij AH
  26. (Meer) korfbalpalen in het dorp (bij de skatebaan/voetbalkooi)
  27. Geen commentaar
  28. ODO is een wam bad, waar je je snel welkom voelt. Hou die sfeer vooral vast, door binnen teams een goede sfeer te houden. Ouders zijn als de kinderen enthousiast zijn al snel zelf enthousiast.
  29. Veel nieuwe leden
  30. Plaatjes spaaractie voor ODO bij de Albert Heijn
  31. De Crème Brûlée van Bavette op het menu in de kantine van ODO
  32. Korfbal dé sport van Maasland, PR op de scholen (Nu vooral bij Groene Oase populair)
  33. Plaatjes sparen bij AH
  34. Korfbal Olympische Sport – ODO neemt voortouw
  35. Meer korfbalpalen op school/BSO/Speeltuinen
  36. Meer ouders als ambassadeurs in elder in het dorp
  37. Dat nog meer ouders iets gaan betekenen voor ODO als vrijwilliger
  38. Ik hoop dat ODO een plek blijft die jeugd de kans geeft om zich lichamelijk te kunnen ontwikkelen. Sport is belangrijk, en niet alleen voor je body maar ook voor je geest en verdere ontwikkeling samenwerken. Samenwerken is iets dat bij ODO een gewoonte is en waarbij de nieuwe accommodatie het bewijs is. Ik hoop dat die samenwerking voor altijd blijft behouden zodat de kwaliteit blijft behouden.
  39. Ik wens ODO heel veel nieuwe jeugdleden toe die later net zo mooi werk voor de club doen als iedereen nu. (Met al die Kangoeroe’s moet dat wel lukken)
  40. Net als het Oliebollentoernooi iets vergelijkbaars op het veld. Een toernooi waaraan iedereen mee mag doen, ook als je geen lid bent.
  41. Een mooie duurzame en rookvrije en gezonde vereniging. Ga vooral zo door!
  42. Een zomerfeest? Dan wellicht met een beach korfbal toernooi?
  43. Het is een is een gezellige vereniging waarbij ik hoop dat het anti-rookbeleid iets is waar we elkaar allemaal op kunnen/durven aan te spreken.
  44. Net als vandaag, een envelop met alleen een/je naam erop geeft al invulling voor ene goed gesprek. Leuk dat er op deze manier over na wordt gedacht om zo ODO nog beter/leuker te maken.
  45. ODO, een supergezellige vereniging waar iedereen zich thuis voelt en iedereen altijd (een beetje) groeit (op welk gebied ok). En uiteraard een voorzitter op roze schoenen!! 🙂
  46. Dat we na het veldseizoen een beachkorfbal competitie kunnen organiseren.
  47. Stabiele vereniging met uitdagingen en gezelligheid
  48. Sportief naar een hoger niveau
  49. Organisatie waar iedereen aan wil bijdragen.
  50. Dat alle ODO-spelers die nu bij een andere club spelen weer bij ODO komen spelen
  51. Alle niet-technische taken worden uitgevoerd door ouders etc.
  52. Gaaf beachtoernooi in de zomer
  53. ODO stabiele eerste klasser
  54. Brede enthousiaste selectie
  55. Mijn wens: dat ODO weer op een hoger niveau gaat spelen. Met het huidige (jeugd)beleid gaat dit vast weer lukken.
  56. Parkeerplaats voor bestuur
  57. Op naar 350 contributie betalende leden 🙂 !
  58. ODO is een mooie goed draaiende vereniging. Als het zo blijft, is het al heel mooi. Misschien is een veranda als ODO 1 thuis speelt fijn om aan te leggen. Hoeft de grote party tent niet meer opgezet te worden en als het regent kan het publiek ook droog zitten en goed de spelers aanmoedigen.
  59. Het zou mooi zijn als ODO beter in staat is de jongeren vast te houden. Het gaat goed met de nieuwe aanwas op jonge leeftijd. Het vasthouden zou wellicht beter kunnen. Ik zou ODO gunnen een plan te hebben/opzetten om dit te verbeteren.
  60. Met goed opgeleide ODO-jeugd (huidige en uit het verleden) naar de overgangsklasse.
  61. Een nieuw clubgebouw
  62. Ga vooral zo door. Ik heb geen wensen en tips, ook een goed teken.
  63. Maak beachkorfbal integraal onderdeel van activiteiten binnen ODO.
  64. Pas kantine accommodatie aan, nieuwe situatie, qua uitstraling.
  65. ODO gepositioneerd voor de volgende generatie!
  66. Een sociale vereniging met plek voor iedereen, selectie of ODO 5 speler. Dat het vooral zo blijft, want zo ervaar ik het nu al. Prestatiegericht, maar nog belangrijker: een belangrijk onderdeel van de samenleving. Best wel wollen sokken, maar ik denk dat er in de randvoorwaarden de laatste tijd grote stappen zijn gemaakt.
  67. Mijn droom is dat ODO later (als ze groot is) minder talenten verliest doordat jeugdtalenten ook al voordat zij gaan studeren qua band zo vastzitten aan de vereniging dat zij blijven spelen hetzij als “parttimer” “gastspeler” en buiten de deur “stages lopen” bij hoger spelende verenigingen zodat zij 1) Spelniveau weer terugbrengen bij ODO 2) Zelf “aan hoog niveau” kunnen ruiken 3) Toch verbonden bij de club. Hetzij als actief lid omdat het spelniveau en teamgeest inmiddels hoger is geworden.
  68. Mijn droom is dat als de technologie in NL meer banen gaat overnemen, ouders en leden meer tijd en aandacht krijgen voor vrijwilligerswerk en het sociaal belang van een club voor opvoeding. Dat hierdoor meer ouders serieus gaan meedraaien in taken binnen de club. Zodat het ;aten draaien van de vereniging over meer schouders wordt verdeeld.
  69. Mijn droom is dat iedereen (leden) die gepensioneerd is een taak binnen de vereniging gaat vervullen met passie toch leuk bezig zijn omdat ouderen steeds vitaler oud worden en dus best verenigingswerk kunnen doen
  70. Droom: Hopen dat onze kinderen nog lang lid blijven en betrokken te mogen zijn bij ODO ► Zelfs als ze niet lid zijn van ODO toch ouders betrokken blijven zijn ► Dus: ODO dus aantrekkelijk laten zijn voor niet-spelende leden ►Hypothese 1: Indien NTO niet meer aantrekkelijke sport kan aanbieden voor ouderen ► Hypothese 2: Indien THOF niet in dit gat stapt moet iemand anders het doen. ►Idee/droom: Sport voor pensionado’s. Iedere werkdag 9:00/9:30. Zie referentie Achterhoek/Twente. Samen met MVV, Thof en NTO.
  71. Behoud de open mindset! Niet te goed voelen voor wat dan ook.
  72. Voor iedereen plaats houden
  73. In korfbalkwaliteiten niet teveel forceren, maar inspireren & aanjagen. Kwaliteit verloochend zich niet, maar is in een (schaal)dorp als Maasland een golfbeweging.
  74. Droom als Google: ODO bestaat over 20 jaar en speelt hoog en heeft 300 leden. Big Hairy Goal!
  75. Droom reëel: ODO bestaat over 10 jaar nog.
  76. Ga zo door en behoud de talentvolle jeugd en zo veel mogelijk door goede trainers op naar de 1e klasse!
  77. NL Schoolkorfbal op ons veld

Dit zijn de dromen en wensen voor ODO die we afgelopen week binnen kregen van de 47 deelnemers aan het Bouwen aan de Basis diner. Anoniem, zodat we de indieners er niet direct met de haren bij kunnen slepen voor wat betreft de uitvoering. Anoniem, zodat iedereen vrijelijk kan spuien. Tevredenheid overheerst terwijl er duidelijke overeenkomsten zitten in de aanbevelingen. Stof tot nadenken, één ding blijft zeker: ODO blijft Bouwen aan de Basis. Willen de nieuwe bouwers zich melden?

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330

(NB: 1 reactie kon ik niet lezen, daar gaan we een grafoloog voor inhuren).