Avanti (P) E8 – ODO E3 (2-14)

Vandaag de returnwedstrijd tegen Avanti, zonder vaste coaches Liza en Marit die op dezelfde tijd zelf moesten spelen. Ik was heel erg benieuwd naar jullie samenspel en eventuele vooruitgang. Wat een leuke wedstrijd werd dit! Vanaf het begin speelden jullie leuk samen, en zo makkelijk was dat niet want Avanti verdedigde goed. En gedurende de wedstrijd lukte het ook steeds beter om in beweging te komen zodra wij de bal kregen. Op een gegeven moment bleven jullie rennen en goed vrij lopen, en konden we of door samenspel of door de lange bal veel kansen creëren. En het allerleukste was dat IEDEREEN doelpunten heeft gemaakt! Wat was het gaaf om te zien dat niet alleen goalgetters Pascale en Wende, maar ook Tim en Brent trots konden zijn op hun doelpunten uit schoten. Ik heb van jullie genoten, en de ouders en familie op de tribune ook! Succes verder en tot op de training!

groetjes,
Rob