ODO E2 – Excelsior (D) E2 (8-11)

De uitwedstrijd tegen Excelsior eindigde in 7-7. Zoals al eerder verteld zijn Excelsior en Fortuna samen met ODO de teams die het gaan uitmaken voor het kampioenschap. Dus weer een moeilijke opgave vandaag! Weer compleet met zijn 6-en dus er werd flink door gewisseld. Vooraf in het praatje gehamerd op de concentratie, druk zetten, en vooral scoren! De ene wedstrijd hebben we net te veel kansen nodig om te scoren, de andere wedstrijd vliegen ze er in.
Het scoreverloop was best wel spannend te noemen…Via 1-0 voor werd het 1-1, 2-1, 2-2, er werd om en om gescoord. Bij 7-5 sloegen we een klein gaatje maar Excelsior kwam langszij en zelfs op voorsprong en liep uit. Het spel van ons was helemaal niet slecht, verdedigend hadden we iets scherper kunnen en moeten zijn, maar we hebben weer heel veel ballen heroverd door veel druk te zetten, en daar hebben jullie allemaal keihard aan gewerkt. En dan de kansen….ik heb ze niet geteld maar waarschijnlijk kwamen we wel boven de 40 schoten/kansen uit. En helaas voor ons vielen ze vandaag niet makkelijk in de korf. Dus dan wordt het lastig. Niet getreurd, een goede wedstrijd die we ook hadden kunnen winnen! We gaan weer flink trainen, ook op het verdedigen!

groetjes,
Rob