ODO F3 – Excelsior (D) F2 (6-7)

Tjerk is geveld door ziekte en wordt vervangen door Eva. Odo begint aanvallend. Helaas diverse schoten net niet in de mand. Toch opent Excelsior de score. Na 6 minuten is het 0-2. Feline zet het op 1-2. Snel daarna 2-2 door Youp. 2-3 gevolgd door 2-4 net voor rust. Excelsior scoort 2-5 waardoor Tijmen er als vijfde bijkomt en schiet raak waardoor hij er weer uit mag. Toch weer terug doordat het 3-6 werd. In het begin van de laatste 10 minuten wordt het door Feline 4-6. Gauw daarna maakt Eva 5-6 en 6-6! Nu wordt het helemaal spannend; wordt het een verdiend gelijk spel of toch de eerste winstpartij? Net voor het eind maken de gasten echter 6-7… Ook bij de worpen was er 1 punt verschil; 0-1. Jammer, maar jullie hebben prima gespeeld! Eva bedankt voor het invallen en Tjerk beterschap gewenst.