Vriendenschaar (B) E2 – ODO E2 (6-19)

Vandaag zonder Ciara die nog een beetje bij moest komen van de vakantie inspanningen (..). tegen een onbekende tegenstander,
Vriendenschaar uit Bodegraven. Het lijkt ver weg maar binnen een half uur waren we in de sporthal. Samen met Excelsior,
Fortuna en Avanti gaat ODO uitmaken wie bovenaan gaat eindigen. Spannende wedstrijden in de top onderling. Maar er zijn meer
tegenstanders, zoals ONDO, Nexus en dus Vriendenschaar. En voor elke wedstrijd geldt: we beginnen op 0 – 0.
Na 2 weken onregelmatig trainen toch wat onwennig in de 1e paar minuten. Naomi speelde tegen een heer die net zo lang was als
zij zelf is. Na de 0-1 werd het snel gelijk en wisten we daarna door 3 goals op rij naar 1-4 uit te lopen. 2-5 bij rust was nog niet
echt heel erg ruim maar de 2e 10 minuten werd er al beter gespeeld. In de 2e helft gingen jullie helemaal los. Door goed druk te
zetten zodra Vriendenschaar de bal kreeg, lukte het ons vaak om de bal weer snel in bezit te krijgen. Soms door een snelle uitbraak,
maar vaak ook door mooi samenspel werden er aan de lopende band doelpunten gemaakt. Het mooiste vond ik nog dat er heel wat doelpunten
werden gemaakt doordat iemand die vrij stond, de bal door gooide naar iemand die nog beter vrij stond. Dat is inzicht en ook elkaar de
kansen en doelpunten gunnen. En heeft ook iedereen weer gescoord. Uiteindelijk een monsterscore van 6-19.

Ik heb weer genoten van jullie, meiden!!!