DES (D) A1 – ODO A1 (11-11)

Na drie weken rust gehad te hebben door de feestdagen begonnen we dinsdag weer met trainen. We hebben deze week hard getraind om, zoals Erna het zei, de oliebollen eraf te trainen. De wedstrijd van vandaag was tegen DES. Dit is een ploeg waarvan we kunnen winnen wisten wij van te voren. Alleen moesten we uitkijken dat we niet weer een grote voorsprong weg zouden geven. De wedstrijd begon spannend, het ging gelijk op, maar na de 3-3 wisten wij de voorsprong uit te breiden tot 3-7, wat ook de ruststand was. Wij waren de betere partij de eerste helft. Tijdens de rust werd ons verteld dat we niet moesten verslappen en door moesten gaan met scoren. Helaas konden wij de voorsprong niet vasthouden en kwam DES terug. Zij kwamen beter in hun spel en bij ons liepen de aanvallen minder soepel. Met nog zes minuten op de klok was het 9-11. DES kwam jammer genoeg in de laatste minuut gelijk. We kunnen ons afvragen of het aan de scheidsrechter lag, maar wij zijn degene die in de tweede helft verzuimen te scoren. Als we de volgende keer het goede spel uit de eerste helft doorzetten in de tweede helft kunnen we zeker winnen.
Zaterdag staat Dijkvogels A1 op het programma, hier moeten wij ook nog wat goedmaken. Pepijn mag het verslag over deze wedstrijd schrijven.