Sam, Iris en Cas in voorselectie talententeams RTC

Afgelopen week ontvingen Sam Zeebregts, Cas Vijverberg (beiden B1) en Iris van de Poel (D1) het mooie bericht dat ze zijn uitgenodigd voor de voorselectie van de talententeams van het Regionaal Training Centrum West/Den Haag. Zij zullen in januari één of twee wedstrijden spelen met andere talenten uit de regio, waarna er bij beide leeftijdscategorieën acht dames en acht heren gekozen worden om een jaar lang elke twee weken met elkaar te trainen. Ook spelen deze talententeams enkele toernooien met teams uit andere regio’s.

Als ODO zijn we blij voor Sam, Cas en Iris en zien de voorselecties als een teken dat de jeugdopleiding van ODO steeds beter wordt. We wensen het drietal heel veel succes en hopen dat jullie ook een beetje genieten van deze bijzondere ervaring.

Namens het bestuur, Jaap

Sam, Iris en Cas in actie