RWA 3 – ODO 2 (13-5)

Zaterdag stond RWA 3 op het programma. We hadden donderdag al goed getraind op alles wat in de wedstrijd op het veld fout ging tegen deze club. Dus vertrokken we met goede moed naar RWA waar we goed op tijd aankwamen.  Na het warmlopen en het inschieten begonnen we de wedstrijd. We begonnen goed en kwamen met 1-3 voor door een paar mooie schoten. Helaas scoorde RWA mee en gingen we de rust in met een 5-4 achterstand.  Er werd aan allebei de kanten goed verdedigd en daardoor had onze aanval het lastig met scoren. Hierdoor kwamen we niet goed in ons spel. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld de tweede helft kon alles nog veranderen. Helaas kwamen wij nog steeds niet in het spel wat we normaal spelen. Dit was bij RWA wel het geval. Het ging steeds beter lopen bij hen en ze liepen daardoor uit tot 11-4. De tweede helft is er precies 1 keer gescoord aan de kant van ODO dat was het schot van Noor. Uiteindelijk is het 13-5 geworden.  We hebben het collectief gewoon niet goed gedaan, maar dat komt volgende week zeker wel goed in de wedstrijd tegen DSO. Dan gaan we er weer met z’n allen voor en houden we de punten in Maasland. Volgende week mag Martijn M het stukje schrijven.