ODO A1 – Maassluis A2 (12-13)

Deze week stond er in onze eigen (goed gevulde) sporthal de wedstrijd tegen CKC Maassluis op het programma. Voor vele een echte derby waar extra druk bij komt kijken. Voor de wedstrijd was er dan ook wat meer spanning dan normaal maar had vooral iedereen zin om er een mooie pot van te maken. We begonnen dan ook goed aan de wedstrijd. We pakte al gauw de voorsprong en hielden deze vast tot aan de rust. Ondanks het goede spel aan onze kant konden we in de eerste helft niet echt afstand nemen van Maassluis. We creëerden veel kansen maar scoorde wat moeizaam. Met rust stonden we 2 doelpunten voor. In de rust werd door onze inval coach Rob Berreboom verteld om door te pakken en afstand te nemen van Maassluis. Dit liep helaas anders, in de tweede helft waren wij minder scherp en hadden moeite met het creëren van kansen en het afmaken van die goede kansen. Aan de kant van Maassluis ging het scoren steeds makkelijker. Halverwege de tweede helft hadden zij het gat van 2 doelpunten ook gedicht. Daarna ging het tot 3 minuten voor tijd gelijk op. Helaas scoorde Maassluis 3 minuten voor tijd het winnende doelpunt. Na deze treffer werd er niet meer gescoord en verloren wij, net als de week ervoor, met 1 doelpunt verschil. Al met al een wedstrijd waarin we zeker in de eerste helft goed speelden en verder op kunnen bouwen. Van de week weer hard trainen en dan volgende week tegen Phoenix knallen!

Alle supporters, reserves en coaches Rob en Alex bedankt!