ODO E2 – Fortuna/Delta Logistiek E3 (5-7)

Vandaag tegen Fortuna. We wisten al dat het een sterke(re) ploeg was. In de wedstrijd bleek dat ook wel, alhoewel het vooral afhankelijk is van 1 jongetje die wel heel erg groot is en veel onderschept, en schiet en scoort. Zodra hij niet in het team zit merkte je een groot verschil. Bij ons ging het redelijk goed maar ook niet meer dan dat. We hadden erg veel moeite met het rondspelen van de bal. Dit kwam eigenlijk door het minder goede vrijlopen. Het tempo lag te laag en we kwamen wel heel erg dicht op elkaar uit. Moeilijk om te spelen, en ook lastig om vanaf de zijlijn te roepen hoe het beter kan. In de pauzes praat je er wel over, maar het ging niet echt beter. Oplossingen zijn er genoeg, en die gaan we oefenen op de training!! Het scoreverloop was in het begin en aan het eind best wel spannend. Na de 2-3 liep Fortuna uit naar 2-7 en leek de wedstrijd gespeeld. Maar…..in de laatste 10 minuten (ik zei nog in het praatje, deze wedstrijd is verloren) hadden jullie duidelijk het betere van het spel en liepen we in tot 5-7. Helaas stokte het daarbij en won Fortuna de wedstrijd. A.s dinsdag GEEN training (Sinterklaas avond!) Maar donderdag gaan we flink oefenen!!!

Rob