Korfballen in de kerstvakantie

Nog wat vroeg, maar wat punten voor in de agenda…

Trainingen
De week voor de kerstvakantie wordt er gewoon getraind volgens het bekende schema. In de eerste week(25 t/m 31 december) van de kerstvakantie  zijn er dan geen trainingen voor alle teams. Vanaf dinsdag 2 januari trainen we weer volgens het bekende schema. Op 6 januari zijn er dan weer competitie wedstrijden. Verzoek om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan en daarmee de gehuurde zaal niet leeg te laten staan.

Welvreugddag
Dankzij sponsor Welvreugd kan de ODO-jeugd de hele dag sporten in De Hofstede op donderdag 28 december. De precieze tijden en invulling volgt nog, maar voor nu is het goed om te weten dat we traditiegetrouw beginnen met de pupillen in de vroege ochtend, rond de middag de aspiranten gevolgd door de junioren. Details over de leuke invulling volgen spoedig, maar het wordt dus superleuk!

Oliebollentoernooi
Het oliebollentoernooi voor de senioren is dit jaar op donderdag 28 december. Nieuw is dat alle senioren welkom zijn en we al eind van de middag (rond 16:30) willen beginnen. Wat niet veranderd is dat ook oud leden, vrienden heel erg welkom zijn om mee te doen. En dat we ook weer gaan zorgen voor een lekkere maaltijd naast de oliebollen. Als bodem voor het sporten en de gezellig borrel in de Sjee René naar afloop. Geef je nu vast op voor het toernooi en/of het eten.